Пішла в торговельний центр і не повернулась: що сталося з дівчиною

Де поліцейські знайшли зниклу дівчину

Неповнолітня пішла в торговельний центр і не повернулася додому. Про зникнення дівчини у поліцію повідомила її мати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

“Харківські поліцейські розшукали 15-річну дівчину та повернули додому. Правоохоронці визначили місцезнаходження зниклої дівчини. Жодних подій кримінального характеру з нею не сталося”, - йдеться у повідомленні поліції.

Щодо обставин події, у поліції зазначили, що повідомлення про зникнення неповнолітньої дівчини надійшло 26 березня. 

Заявниця повідомила, що її дочка пішла гуляти до торговельного центру та не повернулася. Мати намагалася знайти її самостійно, однак спроби виявилися марними.

На пошуки неповнолітньої спрямували особовий склад Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області. Правоохоронці перевірили місця ймовірного перебування зниклої, опитали друзів та знайомих, здійснили моніторинг її акаунтів у соціальних мережах.

“В ході подальших оперативно-розшукових заходів правоохоронці визначили місцеперебування зниклої. Поліцейські встановили, що дівчина вирішила заночувати у свого хлопця. Жертвою злочину вона не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує”, - уточнили в поліції.

picture

Поліцейські повернули дівчину додому. Також співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області поліція евакуює мешканців. З яких населених пунктів вивозять мешканців, читайте за посиланням.

Також у Харкові виявили факт домашнього насильства - кривдник пропонував хабар поліцейським. Детальніше про інцидент читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться