Пішла до подруги та не повернулася: що сталося з неповнолітньою

Що сталося з 13-річною дівчиною

Харківські поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Дитина пішла до подруги та не повернулася додому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Правоохоронці повідомили, що інформація про зникнення неповнолітньої дівчини надійшла до поліції 27 березня. Мати зниклої дівчини повідомила, що її 13-річна донька пішла в гості до подруги та додому не повернулася. Самостійні спроби знайти дитину виявилися марними, на дзвінки вона не відповідала.

Пошуками малолітньої займався особовий склад відділу поліції №1 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області. Правоохоронці визначили місцезнаходження зниклої. Жодних подій кримінального характеру з нею не сталося.

У поліції повідомили, що протиправних дій щодо неповнолітньої скоєно не було, жертвою злочину вона не стала.

picture

Правоохоронці повернули дівчину додому. З родиною провели роз'яснювальну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неповнолітня пішла в торговельний центр і не повернулася додому

“Харківські поліцейські розшукали 15-річну дівчину та повернули додому. Правоохоронці визначили місцезнаходження зниклої дівчини. Жодних подій кримінального характеру з нею не сталося”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські з'ясували, що дівчина вирішила заночувати у свого хлопця.

А у Харкові триває будівництво першої підземної школи - там у дві зміни зможуть навчатися 900 учнів. Подібні школи, за словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, такі ж школи будуть будувати у всіх районах міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться