Підозріла знахідка: у Харкові до перевірки залучили робота

Поліція в Харкові перевірила підозрілу річ: що виявили

У парку Харкова через залишену річ поліції залучила робота. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України. 

Щодо обставин події у поліції розповіли, що у парку виявили підозрілий рюкзак. Його за допомогою спеціального робота перевірили вибухотехніки поліції

“Перевірку здійснювали з використанням робота типу Telerob. Таку спеціальну техніку українським поліцейським надали колеги з Федеративної Республіки Німеччина”, - уточнили у поліції.

Також розповіли, що діями робота оператор-вибухотехнік керував дистанційно. Рюкзак перевірили із застосуванням технічних можливостей, зокрема використовували рентгенівську установку. В ході перевірки поліцейські встановили, що в рюкзаку вибухонебезпечних предметів немає. 

“Нагадуємо, якщо ви виявили вибухонебезпечний або підозрілий предмет: не торкайтеся, відразу повідомте про знахідку на 102”, - зазначили в поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що напередодні у Харкові сталося декілька надзвичайних подій. Так, через дитячу іграшку сталося займання у квартирі. Детальніше про причини виникнення займання читайте за посиланням

А у Харківській області пішов із дому неповнолітній. Поліція звернулася до жителів Харківської області. 

Іншого підлітка, якого також шукали в Харківській області, знайшли неушкодженим. Він оригінально пояснив свою втечу. Розповів, що йому набридла одноманітність. Детальніше про це читайте за посиланням.

Також сьогодні Харків знову опинився під ворожими обстрілами. Що відомо про наслідки атаки, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться