На нафтобазі у Харкові ще є паливо, небезпека зберігається – ХОВА

Наразі триває розбір завалів та деблокування тіл загиблих людей

Один з резервуарів нафтобази залишається заповненим паливом, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі" з посиланням на Суспільне Харків.

"Від місця пожежі відселили близько 50 людей, ще є небезпека витоку палива. Підрозділі ДСНС локалізували пожежу, але небезпека ще зберігається", — сказав керівник обладміністрації.

Загалом Харківщину РФ атакувала 10 безпілотниками, зазначив Синєгубов: "Росіяни вигадують все нові і нові маршрути, щоб досягти своїх терористичних цілей".

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, рятувальники та правоохоронці продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки. Триває розбір завалів і деблокування тіл загиблих людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шестимісячне немовля та ще двоє дітей вбили росіяни у Харкові

Із 22:46 окупанти завдавали ударів по Харкову дронами-камікадзе типу "Shahed". Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Уражена цивільна інфраструктура. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані.

Внаслідок ударів загинули семеро людей, серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців. В одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому обʼєкті – ще двоє загиблих.

Станом на зараз – троє поранених.

З родичами загиблої сім’ї зв’язалися слідчі Харкова

У Харкові на місці прильотів ворожих дронів працюють слідчі, група криміналістів та вибухотехніки. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Він повідомив, що після обстрілу стався виток палива, який змішався зі снігом і розтікся вулицею. Пожежа зайнялася в 15 будинках.

"Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Тіло чоловіка в коридорі будинку, мама з дітьми намагалася врятуватися в ванній. Де тіло немовля, поки не знаємо. Йдуть пошуки", – зазначив Болвінов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться