Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Прикордонники попередили ухилянтів про небезпеку на кордоні держави

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями.

Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.


Нагадаємо, що раніше у Харкові викрили чоловіка, який за понад 10 тисяч доларів допомагав чоловікам перетинати державний кордон. Харківська обласна прокуратура передала обвинувальний акт в суд, повідомляють “Коментарі”.  Щодо обставин правопорушення, за даними слідства, 39-річний харківʼянин організував канал переправлення військовозобовʼязаних чоловіків за кордон. Що йому загрожує – читайте за посиланням.

Читайте також: Прикордонники фіксують непоодинокі спроби перетину державного кордону чоловіками. Нерідко такі спроби закінчуються трагічно. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

У службі розповіли, що виявляють непоодинокі спроби перетину саме на річкових ділянках. “Зокрема, учора прикордонники Чернівецького загону отримали інформацію від румунських колег про виявлення ними у річці Прут, навпроти ділянки відділу прикордонної служби “Мамалига”, тіла чоловіка”, - йдеться в повідомленні ДПСУ. Загиблий виявився громадянином України 1982 року народження, жителем Харківської області. Румунські правоохоронці наразі встановлюють причини та обставини загибелі.

“Не виключено, що чоловік намагався незаконно потрапити до Румунії, перетнувши річку”, - припустили у Держприкордонслужбі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться