На Харківщині сьогодні видають продуктові набори

Хто та як може отримати продуктову допомогу

У трьох громадах Харківської області анонсували видачу продуктової допомоги, повідомляє портал "Коментарі".

“До уваги мешканців Дергачівської громади, які мають зруйновані домоволодіння та є внутрішньо переміщеними особами (статус ВПО) на території інших громад Харківської області”, - повідомили у Дергачівській міській раді. 

Видачу продуктових наборів проведуть 29 березня з 9:00 до 14:00 у Дергачівському гуманітарному центрі.

Щоб отримати продуктову допомогу, потрібно мати: 

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт чи ID-картка чи Є-документ в Дії) з пропискою;

  • ідентифікаційний код;

  • довідку ВПО.

“Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - уточнили у міській раді.

Отримати продуктову допомогу можуть деякі мешканці Балаклійської громади. Видачу продуктових наборів проведуть з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3).

“Запрошуються мешканці сел. Нафтовиків та вул. Арсенальна категорії 60+, крім осіб з інвалідністю та ВПО”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Отримувачів допомоги просять мати при собі оригінали паспорта та ідентифікаційного коду. “З оригіналами документів можуть приходити родичі або сусіди”, - уточнили в міській раді.

У Борівській селищній раді також анонсували видачу гуманітарної допомоги. 29 березня 2024 року біля ФОКу проводять видачу гуманітарної допомоги за наступним графіком:

  • 08:30 вул. Центральна.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з деяких громад Харківської області евакуюють мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться