У Харкові встановлять меморіальні дошки: подробиці

Де в Харкові встановлять меморіальні дошки та пам'ятні знаки

У Харкові на фасадах шкіл встановлять нові меморіальні дошки. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Харківської міської ради. 

“Так, надано дозвіл на встановлення пам’ятних знаків загиблим випускникам закладів загальної середньої освіти міста Харкова, які захищали Україну від російського агресора з метою вшанування їх пам’яті”, - повідомили у міській раді.

У виконавчому комітеті підтримали пропозиції встановити меморіальну дошку Дар’ї Васильєвій на будівлі Харківської гімназії №63, Богдану Кряжу - ліцею №127, Кирилу Пушкіну - гімназії №111, Олександрові Самойленку - гімназії №143. 

Також встановлять пам’ятні знаки Сергію Кротченку на фасаді Харківської гімназії №42, Ігорю Кулаєнку - гімназії №130, Олександрові Клименку - ліцею №162 і Георгію Тарасенку - на будівлі ліцею №5.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що минулого тижня Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Муніром Мамедзаде. 

На зустрічі обговорили передачу обладнання для водопостачання і водоочищення та окреслили напрями майбутньої співпраці в освітній сфері.  За словами Ігоря Терехова, зараз серед пріоритетів міста - забезпечення доступу усіх харків'ян до якісної питної води. А щоб забезпечити ці потреби, потрібно комплексно реконструювати мережі водопостачання. 

Про домовленості, які були досягнуті в ході зустрічі, читайте за посиланням

Також у Харкові оберуть представників, які працюватимуть за кордоном. По умови участі в конкурсі читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться