У всіх районах Харкова будуватимуть нові школи

Скільки дітей зможе навчатися у підземній школі

У Харкові завершують будівництво першої підземної школи. Зараз там проводять роботи з облаштування класів - триває прибирання, встановлюють парти та дошки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про будівництво першої підземної школи, в якій у дві зміни зможуть навчатися 900 дітей.

За його словами, будівництво підземного навчального закладу практично вже завершено. “Там вже встановлюють парти та дошки, триває прибирання. Оскільки обстріли не припиняються, такі школи будуватимемо у всіх районах, щоб діти мали можливість навчатися”, - повідомив очільник Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ситуацію в Харкові після обстрілів. У місті внаслідок ударів 27 березня пошкоджено 19 будинків. Руйнування будівель зафіксовані у Шевченківському та Київському районах. Складною залишається ситуація з електропостачанням. У місті діють графіки відключень світла - періоди вимкнення світла складають близько 6 годин. 

При цьому у Харкові відновлюють роботу електротранспорту - на маршрути вийшли деякі тролейбуси. На лінії вийшли 14 тролейбусів на автономному ходу. Вони обслуговують мешканців віддалених районів. “Це було необхідно, щоб перенаправити автобуси на інші маршрути”, - наголосив Харківський міський голова Ігор Терехов. Так, сьогодні містом курсують тролейбуси №1, 20, 46, 45, 51, 52 та 53.

Також сьогодні змінили інтервали курсування поїздів харківського метрополітену. Детальніше про графіки читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться