Ситуація складна: що відбувається у Харкові після обстрілів

Періоди вимкнення світла у Харкові складають близько 6 годин

Російській війська збільшили кількість обстрілів Харкова. У місті продовжується ліквідація наслідків ворожої атаки 22 березня - діють графіки відключення світла, відновлюють роботу електротранспорту. 27 та 28 березня ворожі війська завдали нових ударів. Про ситуацію в Харкові повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради та Міненерго.

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону зазначив, що внаслідок обстрілів 27-28 березня пошкоджено 19 житлових будинків. Руйнування будівель зафіксовані у Шевченківському та Київському районах. 

“Тривають відновлювальні роботи. Працюємо на двох локаціях – там, де росіяни учора вдарили новим типом зброї, та на місці нічного “прильоту”, де також були пошкоджені житлові будинки, практично зруйнований ресторан”, - розповів він. 

За його словами, комунальники працювали до пізньої ночі і сьогодні продовжили роботи. Зараз працюють над відновленням електро-, водо- та газопостачання у ці будинки.

Ігор Терехов зазначив, що залишається складною ситуація з електропостачанням у Харкові - у всіх районах міста діють погодинні графіки відключень світла. Він зазначив, що частково електропостачання вдалося відновити. “Але ситуація дуже напружена і складна. Маємо відключення у всіх районах Харкова. Є графік, десь трапляються збої, бо це не залежить від нас. Періоди вимкнення світла складають близько 6 годин”, - пояснив мер міста.

У Міністерстві енергетики України повідомили, що у Харкові через вчорашні ворожі удари чотири багатоповерхівки повністю відключили від електропостачання (близько 320 абонентів). 

“Діють погодинні мережеві обмеження для 220 тисяч користувачів Харкова та прилеглих територій. Критичну інфраструктуру – заживлено”, - зазначили у міністерстві. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ворожого удару по Харкову 27 березня постраждали 19 осіб. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, якими боєприпасами окупанти завдали ударів по Харкову.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться