У Харкові через обстріл помер в лікарні молодий фельдшер

Чоловік отримав поранення через обстріл Харкова 1 вересня

Один постраждалий внаслідок ворожих ударів по Харкову помер у лікарні. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Фельдшеру екстреної медичної допомоги був 21 рік.

"Юрко Євген, фельдшер швидкої та пʼятикурсник медуніверситету, який першого вересня потрапив під повторний обстріл російських окупантів, помер сьогодні у лікарні. Стан його був важкий. Лікарі робили все, що могли, але…

Співчуваю усім рідним та близьким хлопця. Вірю, що наш ворог відповість за це перерване життя, як і за тисячі життів інших безневинно вбитих українців", – написав мер Харкова Ігор Терехов.


Нагадаємо, що 1 вересня близько 13:00 збройні сили здійснили масований ракетний удар по Харкову.

У Салтівському районі зафіксовано влучання біля метро та торгівельного центру.

У Київському районі ворог вдарив по приватному житловому сектору.

У Немишлянському районі зруйновано Палац спорту.


У місті пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: магазини, аптеки, кафе, кавʼярні, адміністративні будівлі, автомобілі, пошти, банки.

Внаслідок обстрілів поранення отримали 47 людей. Серед постраждалих семеро дітей. Найменший потерпілий — тримісячний хлопчик. У дитини гостра реакція на стрес. Також серед постраждалих двоє медиків та двоє рятувальників.

Прокурорами та слідчими поліції наразі встановлено, що по торгівельному центру у Салтівському районі м. Харкова ворог застосував дві балістичні ракети "Іскандер-М".

Щодо будівлі Палацу спорту у Немишлянському районі зафіксовано пряме влучання трьох ракет типу "Іскандер-М", а також ще три влучання ракет типу С-300/400 по прилеглій території.

Читайте также