Жителів Харківщини попередили про проблеми зі світлом та водою

У деяких громадах Харківської області завтра проводитимуть ремонтні роботи

У Харківській області у середу, 28 лютого, триватимуть обмеження постачання електроенергії, повідомляють “Коментарі”.

У Чугуївській міській раді попередили, що у зв’язку з обрізкою дерев, 28 лютого з 8:00 до 14:00 буде відсутнє електропостачання в місті Чугуїв на вулицях Давній Вал, 44-52, Литвінова, 51-57, Дем’яна Бідного, Івана Нечуя-Левицького (колишня Чернишевського).

У Первомайській міській раді звернулися до жителів громади з повідомленням, що у зв'язку з проведенням Первомайським РЕМ планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання. Світла не буде 28 лютого з 9:00 до 16:00 в 3 м-ні, буд. 2,3,4,9,10,11,12,13 та будівля колишнього д/с №12.

У Богодухівській міській раді попередили, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Відключення електропостачання планується 28 лютого 09:00 по 17:00 за адресами, вказаними за посиланням

Також у Височанській селищній раді повідомили, у зв’язку з плановими ремонтними роботами водопостачання у селищі тимчасово буде з пониженим тиском. Роботи проводитимуть 28 лютого з 8:00 по 15:00. “Просимо зробити необхідний запас питної води, вибачте за тимчасові незручності. Дякуємо за розуміння”, - йдеться у повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що внаслідок обстрілів виникають проблеми з електропостачанням. У АТ “Харківобленерго” зазначили, що фахівці Дергачівського району електричних мереж заживили 1500 споживачів у сел. Козача Лопань, які були знеструмлені внаслідок обстрілів. 

Де відновили електропостачання, читайте за посиланням

Читайте также