Жителів Харківщини попередили про зміни в роботі громадського транспорту

В яких громадах відбулися зміни графіку курсування автобусів

У двох громадах Харківської області відбулися зміни в роботі громадського транспорту. В одній громаді скасовували рейс автобуса, а в іншій змінили маршрут, повідомляє портал “Коментарі”. 

В Олексіївській громаді попередили, що сьогодні, 11 лютого, не курсуватиме соціальний автобус по маршруту Первомайський - Верхній Бишкин. Рейс скасували через складні погодні умови. 

У Чугуївській міській раді анонсували зміни в маршруті курсування автобуса. Пасажирів попередили, що починаючи з понеділка, 12 лютого, перевезення по маршруту Автостанція - Нові Будинки буде здійснюватися через с. Малинівка (по дорозі Р07 та далі по М03). У міській раді, з посиланням на інформацію АТП-16350, зазначили, що зміни запровадили у зв'язку з погіршенням стану дороги через переправу. Зміни триватимуть до відновлення безпечного дорожнього руху через переправу. 

“Звертаємо вашу увагу, що час в дорозі збільшиться до 30 хвилин. Вартість проїзду становить 30,00 грн”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Також звернули увагу містян на деякі зміни у розкладі руху автобусів, за яким будуть здійснюватися перевезення.


“За умови достатнього пасажиропотоку розклад буде доповнено додатковими рейсами. Ми щиро сподіваємося на найскоріше відновлення нормального дорожнього руху через переправу”, - йдеться у повідомленні АТП.    

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Олексіївській громаді на Харківщині працює соціальне таксі. Деякі жителі громади можуть безплатно доїхати до лікарні, вокзалу, центру соціальних послуг. Як оформити заявку, читайте за посиланням

Читайте також про зміни в графіку курсування деяких автобусів в Харківській області. 


Читайте также