Громадський транспорт у Харкові працюватиме по-іншому

Зміни торкнуться маршрутів трамваїв №3 та №8

У Харкові завтра та післязавтра проводитимуть ремонтні роботи, що вплине на роботу громадського транспорту. Маршрути деяких трамваїв тимчасово змінять. Про це повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

З 9:30 до 15:30 14 лютого буде припинений рух трамваїв на вул. Морозова та пр. Байрона, на ділянці від вул. Мухачова до розворотного кола “Вул. Одеська”.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов'язано з аварійним ремонтом трамвайної колії.

У вказаний час трамвай змінить маршрут курсування на наступний: 

№8: розворотне коло “602-й м/р” - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - майдан Захисників України - вул. Молочна - вул. Георгія Тарасенка - вул. Морозова - розворотне коло “Вул. Мухачова”.

А з 10:00 до 15:00 14 і 15 лютого буде припинений рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола “Залютине”.

У Департаменті інфраструктури пояснили, що зміни запроваджують у зв'язку з аварійним ремонтом контактної мережі.

У цей час трамваї курсуватимуть так: 

№3: розворотне коло “Новожанове” - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - майдан Павлівський - майдан Сергіївський - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло “Південний вокзал”.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що напередодні у Харкові ремонтували трамвайні колії по проспекту Героїв Харкова. У зв'язку з проведенням ремонтних робіт харків'ян попереджали про можливі зміни в роботі громадського транспорту.

Зміни в маршруті автобуса відбулися і в Харківській області. Там через проблеми, які виникли з переправою, розробили новий автобусний маршрут - пасажирам доведеться їхати на 30 хвилин довше. 


Читайте также