Жителів Харківської області попередили про відключення світла

Де на Харківщині завтра не буде світла

У Харківській області через постійні ворожі атаки зазнають руйнувань об'єкти критичної інфраструктури. Ремонтні бригади намагаються у короткі терміни ліквідувати наслідки прильотів та відновити постачання послуг споживачам. Навіть після обстрілів ремонтним бригадам доводиться тривалий час проводити ремонтні роботи. 

Портал “Коментарі” повідомляє, де на Харківщині завтра проводитимуть ремонтні роботи та обмежуватимуть постачання електроенергії. 

У Дергачівській міській раді попередили жителів громади про тимчасове відключення електроенергії. “До уваги жителів мікрорайонів "Нові Дергачі", "Центр" та "Піски" у Дергачах. 19 лютого відбуватимуться ремонтні роботи у мережі електропостачання. Відключення електроенергії заплановано з 09:00 до 17:00. Просимо з розумінням поставитись до ситуації”, - повідомили у міській раді.

У Люботинській міській раді повідомили про обмеження електропостачання 19 лютого. Світла у громаді не буде з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними тут. Також електропостачання не буде з 09:00 до 16:45 та з 09:00 до 16:30 за адресами, вказаними за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли про можливість зекономити кошти на оплаті електроенергії. Енергетики пропонують замінити однотарифні лічильники на багатотарифні. Зараз споживачі можуть замінити однозонний лічильник (рахує тільки загальну суму кВт-год) на дво- чи тризонний. 

Дізнатися детальніше про переваги використання багатотарифних лічильників читайте за посиланням.

Також читайте, де у Харківській області енергетикам вдалося ліквідувати серйозну аварійну ситуацію.

Читайте также