Стало відомо, що зробили на одній зі станції харківського метрополітену

Яку аварійну ситуацію ліквідували в харківському метрополітені

У Харкові на одній зі станцій метрополітену провели необхідні ремонтні роботи - спеціалісти ліквідували аварійну ситуацію, яка виникла через обстріли. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, що співробітники метрополітену повністю усунули протікання зі стелі на ст. м. “Спортивна”. Очільник міста пояснив, чому виникли проблеми. За його словами, внаслідок численних обстрілів сталися зсуви ґрунту, а це призвело до незначного протікання стелі. 

“На сьогодні протікання повністю усунули. Продовжуємо вести роботи у нічний час, щоб не заважати пасажирам”, - повідомив Ігор Терехов. 

Мер Харкова нагадав, що у перші дні повномасштабного вторгнення метрополітен став притулком для 160 тис. харків’ян. За його словами, сьогодні станції підземки продовжують використовуватися як основне укриття під час повітряних тривог.

Нагадаємо, що в КП “Харківський метрополітен” повідомили, що на одній зі станцій виникли проблеми. Там сталося незначне протікання зі стелі станції. Співробітники метрополітену на початку лютого розпочали роботи з усунення протікання. На сьогодні відповідні роботи тривають. “Зазначені роботи потребують значної кількості часу та їх можливо виконувати виключно у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів”, - наголосили на підприємстві. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у харківському метрополітені надали інформацію щодо використання метро як укриття


Читайте также