У роботі громадського транспорту в Харкові відбудуться зміни

Які трамваї у Харкові змінять маршрути курсування

У Харкові 23 та 24 лютого введуть зміни в роботі громадського транспорту. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Департаменті інфраструктури зазначили, що 23 та 24 лютого рух трамваїв на Салтівському шосе і в пр. Салтівському буде припинений з 9:30 до 16:00.

У департаменті пояснили, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так: 

№6: розворотне коло "Південний вокзал" - вул. Полтавський Шлях - майдан Сергіївський - майдан Павлівський - майдан Конституції - пр. Героїв Харкова - вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка - парк Машинобудівників.

№8: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Байрона - вул. Морозова - вул. Георгія Тарасенка - вул. Молочна - майдан Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Нагадаємо, що у Харкові стало недоступним відслідковування місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу. Такі заходи впровадили з метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області працює соціальне таксі. Жителі громади можуть безплатно доїхати до медичних, соціальних закладів, а також на вокзал. Дізнатися детальніше, хто та як може скористатися послугою, читайте за посиланням.


Читайте также