Біля Липців окупанти відмовляються йти в наступ – ОТУ «Харків»

Ворог наступає на декількох напрямках Харківщини

На Харківському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога, який намагається проснутися, однак успіхів не має. Про це повідомили у зведені оперативно-тактичного угрупування "Харків", інформує портал "Коментарі".

Зазначається, що в районі населеного пункту Глибоке противник здійснює заміну особового складу на бойових позиціях, проводить евакуаційні заходи.

"В районі населеного пункту Липці ворог здійснив поповнення бойових розрахунків. Провів заходи логістичного забезпечення. Продовжуються випадки невиконання наказів особовим складом противника.

Поблизу Стариці відмічається поодиноке переміщення особового складу противника з метою внутрішньої ротації на бойових позиціях.

У Вовчанську окупанти здійснили перегрупування штурмових груп, поповнюють запаси боєкомплекту та медикаментів. Центральну частину міста ворог обстрілював з важкої вогнеметної системи ТОС-1А", – зазначають в ОТУ "Харків".

Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів, йдеться у повідомленні військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти мають просування на Харківщині – DeepState

Російські війська продовжили наземні атаки на північ від Харкова в районі Липців та Глибокого та на північний схід від Харкова в районі Вовчанська 18 серпня, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни у зведенні за 18 серпня, інформує портал "Коментарі".

Про якісь успіхи окупантів у Харківській області в ISW не повідомляють.

Водночас аналітики проєкту DeepState оновили мапу бойових дій, у коментарі до якої повідомили, що окупанти мають успіхи у Піщаному на Харківщині, а також у низці населених пунктів Донеччини. Актуальну мапу бойових дій можна подивитися за посиланням.

Читайте также