Посадовець на Харківщині вимагав 90 тисяч гривень: подробиці (ФОТО)

Посадовець запропонував представнику підприємства-боржника розв'язати питання

У Харківській області викрили на хабарництві посадовця регіональної виконавчої служби - він вимагав неправомірну вигоду за ненакладення арешту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Чоловіку повідомлено підозру в одержанні неправомірної вигоди. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Представники правоохоронних органів викрили посадовця регіональної Державної виконавчої служби на отриманні неправомірної вигоди. Він вимагав хабар за ненакладення арешту на майно одного з комунальних підприємств Харківської області.

У поліції повідомили, що на майно комунального підприємства мав бути накладений арешт через заборгованість підприємства майже 6,5 млн грн за послуги водопостачання. 

Посадовець виконавчої служби запропонував представнику підприємства-боржника розв'язати питання про ненакладення арешту за 90 тисяч гривень.

“9 квітня посадовця виконавчої служби затримали одразу після одержання 90 тисяч гривень неправомірної вигоди. Поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу”, - йдеться у повідомлення поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що харків'янин ошукав декілька десятків людей. Що він вчинив та що йому загрожує, читайте за посиланням.


Читайте также