«Я б розстрілював» – нардеп про незбудовані фортифікації на кордоні Харківщини

Народний депутат України висловився щодо ситуації із захопленням ворогом Вовчанська

На фоні новин про займання позицій ворогом у місті Вовчанську на Харківщині та ажіотажу навколо незбудованих фортифікацій на кордоні Харківщини з росією, народний депутат України Олексій Гончаренко опублікував емоційний пост у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"росіяни займають позиції на вулицях (!) Вовчанська.

Ну місто переходить під російську окупацію.

А тепер ми подивимось, як вони побудують фортифікації, які потім доведеться штурмувати.

І як вони це зможуть (!) зробити.

Я б розстрілював … за таке.

У нас навіть ніхто не покараний. Ніхто" – написав нардеп.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Видання "Українська правда" та голова Антикорупційного центру "Межа" Мартина Богуславець опублікували власне розслідування, в якому стверджують, що багатомільйонні підряди на будівництво фортифікаційних споруд, на які там загалом витратили 7 мільярдів гривень, Харківська ОВА зливала на підставні фірми аватарів. Зокрема розслідувачі виявили, що департамент Житлово-комунального господарства (ЖКГ) та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА укладав прямі договори на постачання деревини для укріплень із фірмами з ознаками фіктивності.

Читайте також: Окупанти здійснюють спроби закріпитися на північних околицях Вовчанська з ціллю подальшого просування та зайняття населеного пункту. Про це йдеться в аналітиці проєкту DeepState, інформує портал "Коментарі".

"З допомогою залучення великої кількості піхоти ворог пробує займати будинки на півночі міста. Сили Оборони докладають зусиль, щоб відтіснити московитів, йдуть важкі бої. На підтримку кацапів активно працює артилерія, рівняючи все з землею. Рух в напрямку міста здійснюється зі сторони н.п. Гатище-Плетенівка. Також противник пробує закріплятися в населених пунктах Стариця-Бугруватка з метою подальшого просування на західні околиці Вовчанська. Тривають бої...", – йдеться в пояснювальній записці DeepState.

Також на оновленій карті бойових дій видно, що ворог просунувся біля Вовчанська та Калинівки. Уточнення в Красногорівці.

Читайте также