Студентка одного з харківських вишів заробляла на життя незаконним способом (ФОТО)

Які заборонені препарати виявили у жінки

У Харкові затримано чергову закладницю, яка мала при собі психотропів на майже 160 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України) повідомлено 25-річній жінці. У поліції розповіли, що підозрювана — студентка заочної форми навчання одного з харківських вишів. Слідство встановило, що жінка вирішила заробляти на життя, розкладаючи закладки з психотропами по місту, і для цього придбала пакунок з PVP.

8 квітня цього року зловмисницю викрили правоохоронці. У ході особистого обшуку в неї виявлено та вилучено психотропів приблизно на 160 тисяч гривень.

Крім того, за місцем проживання жінка зберігала суху речовину рослинного походження — попередньо, канабіс, а також “солі”, які також вилучено і направлено для проведення відповідних експертиз.

“Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, - повідомили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області під час перевірки автомобіля викрили злочин. Водія та пасажирку можуть засудити до 8 років позбавлення волі. Детальніше про подію читайте за посиланням.

У Харкові біля торговельного центру неповнолітній ображав людей, а потім побив чоловіка та його сина. Бив навіть коли вони впали на землю. Детальніше про подію та ймовірне покарання правопорушнику, читайте за посиланням.


Читайте также