На Харківщині збільшилася кількість атак: де тривають бої

На Харківщині за добу відбулося 28 ворожих штурмів

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні повідомив, де сталося влучання у Харкові, Харківському та Богодухівському районі, та яка обстановка на двох напрямках фронту Харківської області.

16:24 м. Харків. Влучання КАБу на  території цивільного підприємства. Без постраждалих.

2 липня 02:16 Харківський р-н, Дергачівська ТГ, село Козача Лопань. Пошкоджено приватний будинок.

21:37 Харківський р-н., Південноміська ТГ, м. Південне, приватне підприємство.  Загоряння 2-х легкових автомобілів, зруйнована складська будівля та пошкоджені лінії електропередач. Постраждали 4 людини.

1 липня 16:00 Богодухівський р-н., Золочівська громада, с. Карасівка. Загоряння поля з пшеницею. Ворог цілеспрямовано намагався знищити врожай. Пожежу локалізовано та ліквідовано на площі 2 га, попри ризики загорання на 110 га.

На Харківському напрямку російські окупанти 11 разів силкувалися штурмувати оборонні рубежі в районі Глибокого, Липців і Вовчанська. Тривають чотири бойові зіткнення. Ситуація під контролем наших військ.

17 разів ворог атакував наші позиції на Купʼянському напрямку. Успішно відбито штурмові дії поблизу населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане і Стельмахівка. Неподалік Синьківки продовжуються три боєзіткнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Судитимуть екс-керівника Харківського авіазаводу – НАБУ

НАБУ і САП скерували до суду справу стосовно колишнього керівника Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, який заподіяв заводу збитків у розмірі понад 36 млн грн.

Слідство встановило два епізоди злочинної діяльності експосадовця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію НАБУ.

Оскільки місцеперебування особи не встановлено про підозру за обома епізодами йому повідомили у порядку ст. 135, ст. 278 КПК України.

Також наявна інформація, що підозрюваний добровільно обійняв посаду "заступника голови з питань інфраструктури" окупаційної адміністрації Запорізької області.

Читайте також: На Харківщині видаватимуть хліб та продуктову допомогу

Сьогодні на Харківщині планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають у громаді.

Також Товариство Червоного Хреста України буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для людей, які евакуювалися з небезпечних громад, у Харкові. Де та коли можна отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте также