У поліції Харківщини опинилося 22 людини: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірок

Упродовж доби до поліцейських звернулося 1247 мешканців Харкова та області. Всі звернення поліцейські оперативно опрацювали. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 22 особи.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2100 транспортних засобів.

Минулої доби на території Харківщини сталася 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 17 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили двох водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте також: Сьогодні в двох громадах на Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу

Читайте также