У Харкові привітали ветеранів (ФОТО)

Ігор Терехов привітав ветеранів

Прийом міського голови Ігоря Терехова з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся сьогодні, 7 травня, в Харкові, інформує портал "Коментарі".

У заході взяли участь ветерани та представники ветеранських організацій.

Ігор Терехов подякував учасникам Другої світової війни за можливість жити в сучасній Україні та вшанував пам’ять тих, хто віддав життя в боротьбі з нацизмом.

"Наші батьки та діди відбудовували міста, створювали виробничі підприємства, працювали заради нашого добробуту. Навіть у страшному сні вони не могли уявити, що онуки тих, з ким пліч-о-пліч їм доводилося виборювати перемогу, прийдуть з війною на нашу землю. Але я впевнений: які виклики не поставали б перед Україною, ми переможемо, бо правда - на нашому боці! І після перемоги ми обов’язково відбудуємо наше місто", - наголосив мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: У Харківській області розпочинаються перевірки по багатоквартирних будинках

У травні 2024 року у 250 багатоквартирних будинках Харківської області відбудуться перевірки.

Що будуть перевіряти у багатоквартирних будинках Богодухівської, Дергачівської, Золочівської, Солоницівської, Зміївської, Валківської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської, Лозівської, Сахновщинської, Красноградської, Зачепилівської, Кегичівської, Ізюмської, Пісочинської, Безлюдівської, Південноміської, Роганської, Новопокровської, Печенізької, Чкалівської, Балаклійської, Донецької громад Харківської області – читайте за посиланням.

Читайте также