У Харківському метро відбулися зміни

На станції «Індустріальна» тимчасово зачинено вестибюль №1

Вестибюль №1 на станції "Індустріальна" та вихід №7 з підвуличного пішохідного переходу (у бік автобусної станції) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

У якості альтернативного шляху пересування пасажири мають змогу скористатися найближчім до автостанції виходом з підвуличного пішохідного переходу №4.

Про відновлення роботи вестибюлю №1 та виходу №7 з підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові через обстріли постраждав новонароджений хлопчик (ФОТО)

Внаслідок ворожого удару по Харкову постраждали 14 людей віком від одного місяця до 82 років. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Обстріл КАБ стався учора о 16:05 у Київському районі міста. Частково зруйновано 2 приватних будинки, пошкоджено 10 приватних будинків, 12 багатоквартирних будинків, будівлі кафе, пошти, двохповерховий спортивний клуб та два корпуси університету.

Подробиці прильотів – за посиланням.

Читайте також: Журналіста Олександра Лапшина з Харкова 29 червня знайшли мертвим. Чоловік зник 29 травня за невстановлених обставин та перебував у розшуку. Інформацію про смерть Олександра Лапшина Суспільному підтвердив начальник Слідчого управління ГУНП Харківської області Сергій Болвінов.

"30 травня 2024 року до поліції надійшла заява від родичів Олександра, що він безвісти зник. Поліція почала розслідування. 29 червня до нас надійшла інформація від перехожого, який виявив тіло на мотузці з ознаками суїциду в районі Сортировки. Звісно, ми мали встановити особу загиблого, бо цей чоловік там перебував довгий час і візуально підтвердити, хто ця людина неможливо. В кишені була записка, але через спеку її неможливо було прочитати. Ймовірно, це була передсмертна записка".

Читайте также