Голова ХОВА повідомив, що робиться на кордоні

Сьогодні в DeepState повідомили про просування ворога у Сотницькому Козачку

У Богодухівському районі сьогодні працював начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, який провів нараду із очільниками громад, начальником МВА та військовим керівництвом Сил оборони в районі. Про це він повідомив у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

На нараді обговорили потреби військових, ситуацію на Богодухівському напрямку, евакуаційні заходи та гуманітарну ситуацію.

"У селі Сотницький Козачок, де точаться активні бої, евакуювали 30 людей. На даний час у населеному пункті перебуває 2 людини — з ними комунікують щодо евакуації.

У Богодухівському районі готують до евакуації 12 дітей з родинами із сіл Олександрівка та Скорики.

Також передали військовим 100 FPV-дронів. Дякую Богодухівській громаді за участь у зміцненні обороноздатності Харківщини", – зазначив голова ХОВА.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Який саме транспорт та за яких умов має скористатися майданчиками для тимчасової стоянки у смугах відведення автодоріг та біля об’єктів дорожнього сервісу – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків отримав додаткові кошти: на що збільшили видатки бюджету

Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік. Відповідне рішення було ухвалене 2 липня на позачерговій сесії міськради, інформує портал "Коментарі".

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, це обумовлено наданням Харкову міжбюджетних трансфертів.

У Харкові були збільшені видатки на децентралізацію системи комунальної теплоенергетики та підготовку систем опалення і водопостачання до зимового періоду, проведення аварійно-відновлювальних робіт у багатоповерхових житлових будинках та на об’єктах соціально-культурного призначення, надання допомоги військовим частинам та спеціальним органам з правоохоронними функціями. Скільки мільйонів на це готові витратити у Харкові – читайте за посиланням.

Читайте также