В одному з районів Харкова провели перевірки по дворах

У дворах Харкова перевірили стан прибудинкових територій

Цього тижня комісія КП "Харківблагоустрій" і КП "Житлокомсервіс" планово перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Новобаварському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, були оглянуті дитячі майданчики, тротуари, зелені зони. Загалом комісія обстежила  двори 46 будинків.

"Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Тротуари та пішохідні доріжки - чисті, контейнерні майданчики - прибрані, зелені зони - доглянуті.

З початку сезону комунальники покосили території району загальною площею 132 га", – зазначили у комунальних підприємствах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

По Харкову та області оголосили одразу дві небезпеки

Так, завтра, 5 липня, по всій території області оголошено надзвичайну пожежну небезпеку, а також очікуються грози; вдень місцями град та шквали, 15-20 м/с.                                          

У Харківській області оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Читайте також: Станом на 1 липня 129 українських спортсменів здобули відповідні ліцензії для участі у змаганнях. Харківську область представлятимуть 8 спортсменів у 6 видах спорту.

Спортсменам області, досягнення яких сприяють авторитету регіону на міжнародній арені, за кошти обласного бюджету виплачуються грошові винагороди. Крім цього, з метою підтримки і стимулювання розвитку спорту на Харківщині за кошти обласного бюджету 100 перспективним спортсменам регіону виплачують стипендії у розмірі трьох прожиткових мінімумів. Хто та коли поїде на Олімпіаду від Харківщини – читайте за посиланням.

Читайте также