Сьогодні на Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу

Сьогодні в двох громадах на Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу

05.07.2024 р. в смт Старий Салтів з 9-12 години по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- довідка ВПО;

- свідоцтво про народження (для дітей).

У разі якщо людина не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша людина за пред’явлення оригіналу документа.

Всі мешканці, які в липні не отримали продуктову допомогу, можуть звертатися на пункт видачі з документами.

Також сьогодні, 05 червня, з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Запрошуються мешканці мікрорайону Лагері від 60 до 75 років.

Отримують лише ті мешканці, які не отримували грошову допомогу від благодійної організації "Адра".

З собою необхідно мати оригінали документів паспорту та ідентифікаційного коду. З оригіналами документів можуть приходити родичі або сусіди!

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Голова ХОВА повідомив, що робиться на кордоні

У Богодухівському районі сьогодні працював начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, який провів нараду із очільниками громад, начальником МВА та військовим керівництвом Сил оборони в районі. Про це він повідомив у соцмережах, інформує портал "Коментарі".

На нараді обговорили потреби військових, ситуацію на Богодухівському напрямку, евакуаційні заходи та гуманітарну ситуацію.

"У селі Сотницький Козачок, де точаться активні бої, евакуювали 30 людей. На даний час у населеному пункті перебуває 2 людини — з ними комунікують щодо евакуації. У Богодухівському районі готують до евакуації 12 дітей з родинами із сіл Олександрівка та Скорики".

Читайте также