Жителів Харківської області попередили про зміни в роботі громадського транспорту

Що зміниться в роботі громадського транспорту

У роботі громадського транспорту в одній з громад Харківської області знову сталися зміни. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

“Шановні мешканці! Зверніть увагу, що з понеділка 26 лютого здійснення перевезень на Нові Будинки знову буде здійснюватися через переправу по старому розкладу”, - йдеться в повідомленні міської ради.

Графік руху автобуса:


Нагадаємо, що раніше пасажирів попередили, що починаючи з понеділка, 12 лютого, перевезення по маршруту Автостанція - Нові Будинки буде здійснюватися через с. Малинівка (по дорозі Р07 та далі по М03). У міській раді, з посиланням на інформацію АТП-16350, зазначили, що зміни запровадили у зв'язку з погіршенням стану дороги через переправу. Зміни триватимуть до відновлення безпечного дорожнього руху через переправу. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що жителі Харкова запропонували перейменувати станцію метро “Пушкінська”. На порталі електронних петицій зареєстровано три звернення з пропозиціями нових назв. 

Даніл Савелло пропонує перейменувати станцію метро “Пушкінська”, на станцію “ім. Г. Сковороди”. “Поруч зі станцією метро "Пушкінська" знаходиться ХНПУ ім. Г.С. Сковороди та вулиця Г. Сковороди, було б логічно назвати станцію на честь цього письменника”, - пояснив автор.

Денис Пастрам пропонує перейменувати станцію метрополітену “Пушкінська” на “Ярослава Мудрого”.

Богдан Стисло пропонує назвати станцію метро "Політех" чи "Політехнічна".

Детальніше про пропозиції містян читайте за посиланням

Читайте также