У Харківській області проводять рейди: в одній з громад виявили чимало порушень

Які порушення виявили в Малинівській громаді Чугуївського району

У Харківській області перевіряють стан територій населених пунктів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Днями спеціалісти провели комісійну перевірку утримання територій населених пунктів Малинівської громади. За результатами рейду були виявлені порушення санітарного законодавства, а саме: 

- санітарне очищення населених пунктів Малинівської громади проводиться відповідно до схеми санітарного очищення, яка не погоджена з територіальним органом Держпродспоживслужби; 

- виявлені несанкціоновані звалища різноманітних відходів на території смт Малинівка за адресами: вул. Соїча, 1,  вул. Михайлівська, 124 "а", вул. Рєпіна, 24 “а”, пров. Лісний, 9 “а” та на території с. Стара Гнилиця по вул. Шевченка, 39 “а”.

Голові Малинівської селищної військової адміністрації надали пропозиції щодо усунення порушень чинного законодавства у встановлені терміни та склали відповідну довідку.

“Перевірки органів місцевого самоврядування щодо утримання територій населених місць тривають”, - наголосили в Головному управлінні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що контроль стану прибудинкових територій у Харкові триває. Цього тижня комісія оглянула прибудинкові території багатоквартирних будинків в Київському районі. Про результати перевірки читайте за посиланням.

Також перевірки провели у приватному секторі Харкова. Інспектори перевіряють санітарний стан прибудинкових територій. Про проведення рейдів детальніше читайте тут.


Читайте также