Графіки погодинних відключень світла у Харкові та області оновили

Світло за графіками відключатимуть на три години

У Харкові та області продовжують обмежувати постачання електроенергії через наслідки ворожих атак. З 14 по 21 квітня діятимуть оновлені графіки відключення світла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА. 

Прогнозується, що електропостачання обмежуватимуть на три години.

У “Харківобленерго” звернулися до споживачів з проханням: “Шановні споживачі! Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть виникати. Обмеження вводяться виходячи з поточної ситуації в енергосистемі регіону та країни в цілому”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що станом на 12 квітня в регіоні зранку застосовуються погодинні відключення електроенергії, згідно з графіком, оприлюдненим раніше.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також зазначив, що у Харкові та прилеглих громадах аварійних відключень немає, але діють планові, оскільки зберігається дефіцит електроенергії. “Наразі сфокусувались над тим, щоб унеможливити аварійність у мережах. Транспорт, медична система, об'єкти ЖКГ та інша критична інфраструктура — заживлені, працюють”, - розповів він.

В Міненерго уточнили, що зранку у м. Харків без напруги було близько 205 тисяч абонентів.

Детальніше про нові пошкодження, яких завдали ворожі обстріли енергетичній сфері Харкова та області, читайте за посиланням.


Читайте также