У Харкові перевірили двори майже 100 будинків: подробиці (ФОТО)

Який санітарний стан прибудинкових територій

У Харкові завершують підготовку до літнього сезону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському район перевірила комісія КП “Харківблагоустрій” і КП “Житлокомсервіс”.

“Зокрема, були обстежені двори 90 будинків. Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Комунальники завершують роботи в рамках акції “Зелена весна”. Вони вже почали покіс трави уздовж “червоних” ліній і підготовку клумб до літнього сезону”, - повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що комунальники продовжують прикрашати Харків квітами. “У Харкові квітнуть тюльпани, які робітники КП “Харківблагоустрій” висадили минулої осені на прибудинкових територіях та вздовж “червоних ліній”, - повідомили у міській раді. Дізнатися, які роботи виконали комунальними, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові проводять масштабні перевірки. З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові. Під час обстеження виявили та усунули понад 220 витоків газу. У квітні фахівці планують перевірити майже 260 багатоповерхівок. Під час проведення перевірки обладнання у багатоповерхівках тимчасово припиняється постачання газу. Які роботи виконують у багатоповерхових будинках, читайте тут.

Також проводили перевірки в приватному секторі Харкова. Власникам будинків нагадали, що мешканці приватного сектору повинні скошувати траву (вона не має бути більше ніж 10 см), прибирати гілля та інше сміття.


Читайте также