Графіки відключення світла у Харкові та області оновили

Оновлені погодинні графіки обмеження електропостачання діятиме з 28 по 30 квітня

У Харкові та області оновили погодинні графіки обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області діятимуть у період з 28 по 30 квітня. У Харківській ОВА наголосили, що фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, що у Дергачах виникли проблеми з електропостачанням через ворожу атаку. Що відбувається в місті детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Харківської області та міста намагаються напрацювати та реалізувати дієві шляхи відновлення електропостачання в Харкові та регіоні. Після  масованої атаки 22 березня у Харкові та області виникли значні проблеми з постачанням електроенергії - декілька днів обласний центр був фактично знеструмлений. 

За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, для розв'язання проблеми з електропостачанням місто потребує імпортного обладнання. Він пояснив, що розробили серйозний план дій, однак обговорювати його не можна, бо це питання безпеки. “Ми дуже розраховуємо на наших міжнародних партнерів і сподіваємося, що вони нас підтримають, бо нам потрібне обладнання, яке, на жаль, не випускається в Україні. Ми розуміємо, як, що і коли робити, щоб забезпечити в Харкові подачу електроенергії за наявності цього обладнання, як зробити так, щоб у нас була власна система теплопостачання, і ми гідно пройшли наступний опалювальний сезон", - уточнив Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться