Стали відомі нові наслідки ворожої атаки на Харків

Що робиться в місті та коли відновлять електропостачання

У Харкові зафіксовані значні пошкодження внаслідок масованої атаки. Про масштаби наслідків та ситуацію у Харкові та Харківській області повідомляє портал "Коментарі".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі “Єдиних новин” розповів про оперативну ситуацію в регіоні. 

Очільник ХОВА нагадав, що під ранок ворог здійснив масований ракетний обстріл енергетичної інфраструктури Харкова. Без електроенергії близько 700 тис. споживачів. 

“Триває ліквідація наслідків. Ситуація контрольована, фахівці працюють”, - зазначив Олег Синєгубов.

Він також повідомив, що розгорнуті всі пункти незламності та, за потреби, містяни можуть звертатися до них. Знайти адреси можна у “Дії”, на мапі або за допомогою чат-боту @nezlamnistbot.

Олег Синєгубов також повідомив, що у результаті атаки є постраждалі - постраждав 43-річний працівник одного з об'єктів енергоінфраструктури. “Стан задовільний, йому надана медична допомога”, - повідомив начальник ХОВА.

Про наслідки ворожих ударів розповів в ефірі “Єдиного телемарафону” голова НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький. За його словами, ранкові удари по енергетичній системі України були найбільшими за весь час - були застосовані комбіновані засоби ураження. Атака була здійснена по різних регіонах України, по теплових та гідроелектростанціях, а також по магістральних підстанціях, якими управляє “Укренерго”.

За словами голови НЕК, зафіксовані пошкодження енергетичних об’єктів у багатьох регіонах, особливо, дісталося місту Харків, де масштаб пошкоджень більший, ніж в інших регіонах. Він зауважив, що одразу після відбою тривог почалося встановлення масштабу пошкоджень на всіх об’єктах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні вранці російські війська вчинили масовану ракетну атаку на Харків

Після обстрілів у місті складна ситуація - де та як можна отримати допомогу, читайте за посиланням.


Читайте также