Стали відомі нові подробиці обстрілу Балаклії (ФОТО)

Що відомо про наслідки удару по Харківщині

У четвер, 25 квітня, російські військові обстріляли місто Балаклія Ізюмського району. Начальник ХОВА Олег Синєгубов в етері телемарафону розповів деякі подробиці удару по Балаклії, повідомляє портал “Коментарі”. 

“Фактично від цього удару на відстані 15 метрів стояв потяг з людьми… Там частково зруйноване приміщення. І вокзалу, і технічні споруди. Зруйновані колії. Усі обставини наразі ще встановлюються. На місці працюють всі наші підрозділи ДСНС та Нацполіції. Щодо типу ракет - попередньо або Іскандер, або інший тип. Згодом будемо повідомляти”, - зазначив Синєгубов.

За його словами, ворог вдарив ракетою по залізничному вокзалу, коли постраждалі перебували у пасажирських вагонах електропоїзда “Харків — Ізюм”.

Троє жінок віком 37,47, 60 та четверо чоловіків 39, 49, 49 та 62 років отримали вибухові травми різного ступеня внаслідок російського обстрілу. Їм надається допомога у медичному закладі.

Згодом кількість постраждалих зросла до 10 - поранені також дві жінки 37, 48 років та 55-річний цивільний чоловік.

У Харківській обласній прокуратурі показали наслідки ворожого удару.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому, на думку Харківського міського голови Ігоря Терехова ворожі війська завдають ударів по Харкову. Окупанти намагаються залякати мирне населення міста.

“Хаотичні обстріли, як ті, що сталися сьогодні вночі, доводять: росіяни хочуть нас залякати. У 2022 році вони вже атакували ці місця в Шевченківському районі, адже вважали, що там перебували військові чи правоохоронці. Але, що тоді, що зараз, там були тільки цивільні”, - пояснив мер Харкова.




Джерело: https://t.me/synegubov/9215
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться