Окупанти обстріляли місто поблизу Харкова: що відомо про наслідки атаки

Внаслідок ворожої атаки постраждали чотири людини

У п'ятницю, 26 квітня о 10:40 російські військові завдали удару керованою авіабомбою по місту Дергачі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що відбулося пряме попадання в будинок - виникла пожежа. 

Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 52-річна жінка, 4-річний хлопчик, 5 та 16-річні дівчинки. У всіх виявлена гостра реакція на стрес. Хлопець отримав садна голови.

“На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України. За адресою влучання ворожої бомби виїхали всі профільні служби”, - повідомили в поліції.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що окупанти вдарили по центральній частині міста, внаслідок удару пожежа виникла у двоповерховому будинку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі окупаційні війська завдали удару по місту Балаклія. Ворог вдарив ракетою по залізничному вокзалу, коли постраждалі перебували у пасажирських вагонах електропоїзда “Харків — Ізюм”.

“Фактично від цього удару на відстані 15 метрів стояв потяг з людьми… Там частково зруйноване приміщення. І вокзалу, і технічні споруди. Зруйновані колії. Усі обставини наразі ще встановлюються. На місці працюють всі наші підрозділи ДСНС та Нацполіції. Щодо типу ракет - попередньо або Іскандер, або інший тип. Згодом будемо повідомляти”, - розповів подробиці удару Олег Синєгубов.

Дізнатися детальніше про наслідки обстрілу можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться