Ворожа армія завдала ударів по місту Харківщини (ОНОВЛЕНО)

Наразі триває повітряна тривога по області

Окупанти завдали ударів по Дергачах безпілотником. Про це о 14:24 повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".                               

Попередньо, був застосований "Ланцет", зазначив очільник громади.

"Загроза повторних ударів дуже висока. Перебувайте в укриттях!" – написав він.

Вячеслав Задоренко о 14:37: "Ворог продовжує наносити удари по місту! Не покидайте укриттів!"

Олег Синєгубов о 15:41: "О 14:15 в Дергачах Харківського району російськими БПЛА "Ланцет" завдано п‘ять ударів — влучання в непрацюючу АЗС.

Внаслідок атаки пошкоджено устаткування АЗС та цивільний автомобіль, який знаходився неподалік.

Без постраждалих".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гуманітарну допомогу видаватимуть два дні у Харківській області

9 та 10 травня у громаді на Харківщині планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території громади.

Крім того, 10 травня від Харківської обласної організації Червоного Хреста планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги (розкладачки) для родин.

Де та як отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області подовжать погодинні відключення світла

У зв'язку із похолоданням і відповідно збільшенням навантаження графіки погодинних відключень електроенергії у Харкові та Харківській області сьогодні будуть збільшені на одну годину (до 4 годин). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". "Звертаємося до вас з наполегливим проханням за можливості економно споживати електроенергію, зокрема не вмикати одночасно декілька потужних електроприладів", – наголосили в енергокомпанії.

Читайте также