На Вовчанському напрямку показали техніку окупантів (ВІДЕО)

На Вовчанському напрямку бригада «Гарт» знищила бронетранспортер окупантів

Підрозділи Держприкордонслужби України, у складі Сил оборони України, продовжують виконувати бойові завдання на східному фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Зокрема, військовослужбовці прикордонної бригади "Гарт" успішно завдають втрат живій силі та техніці російсько-окупаційних військ на Вовчанському напрямку. Так, днями оператори БПЛА підрозділу "Фурія" виявили та знищили бронетранспортер противника.

Сховану ворожу бойову машину прикордонники помітили у лісосмузі й за допомогою безпілотників здійснили ураження бронетехніки. Удар двох fpv-дронів – БТР загарбників відновленню не підлягає.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові: що відомо

Сьогодні о 16:10 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Харкова Ігор Терехов і очільник ХОВА Олег Синєгубов підтвердили, що Харків та район знаходяться під обстрілом.

У місцевих пабліках повідомили, що в одному з районів міста зникло світло.

Також повідомляють, що можуть бути повторні пуски КАБ.

Після вибуху у місті видно задимлення.

Подробиці удару – за посиланням.

Читайте також: 15 тисяч гривень харків’янка пропонувала поліцейським: що сталося на Академіка Павлова

Вчора, близько 18-ї годині, на вулиці Академіка Павлова патрульні зупинили авто Volkswagen для перевірки. Під час спілкування інспектори виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Що сталося далі – читайте за посиланням.

Читайте также