В одному з населених пунктів Харківщини – складна ситуація

Біля Синьківки триває більшість боїв у Харківській області

Протягом минулої доби на фронті зафіксовано 158 бойових зіткнень.

За уточненою інформацією, за вчора агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах два ракетних удари (із застосуванням двох ракет), 45 авіаційних ударів (задіяв 67 КАБів), здійснив понад три тисячі обстрілів, 81 з них - із реактивних систем залпового вогню.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

Противник завдавав авіаційних ударів зокрема в районах населених пунктів Малі Проходи, Липці, Веселе, Нескучне, Тихе, Вовчанські Хутори, Стариця, Сотницький Козачок, Синьківка Харківської області.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося вісім бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ і Глибоке.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу склала 13. Сили оборони відбивали атаки противника в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині. Основні зусилля ворог прикладав у районі Синьківки - там відбулося близько 80 відсотків від усіх протистоянь на напрямку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: 30 військовослужбовців, які відзначились у боях на Харківському та Бахмутському напрямках, отримали нагороди від генерал-полковника Олександра Сирського. А саме, Золотий Хрест, Срібний Хрест та відзнаки Міністерства оборони України: медалі "За сприяння Збройним Силам України", "Захиснику України", "За сприяння обороні" та нагрудні знаки "Знак пошани". Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, інформує портал "Коментарі". Фото з нагородження – за посиланням.

Читайте также