Окупанти обстріляли Харківщину КАБами: багато загиблих

За добу на Харківщині загинуло три людини

Окупанти продовжують бити КАБами, з артилерії та мінометів по населених пунктах Харківщини, внаслідок чого є великі руйнування та гинуть люди. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

5 липня 04:05 с. Курилівка Куп’янський район. Обстріл КАБ внаслідок якого пошкоджено приватний будинок. 

17:25 м. Куп'янськ. Внаслідок обстрілу з РСЗВ горів житловий будинок.

16:44 Чугуївський район, Вовчанська ТГ, с. Лосівка. Внаслідок обстрілу горіли конструктивні елементи 3 приватних будинків. Загинув чоловік.

16:44 Ізюмський район, Борівська ТГ, м. Борова, Куп'янський лісгосп, Борівське лісництво. Внаслідок обстрілу горіла хвойна лісова підстилка на площі 2,5га.

16:20 Чугуївський район, Вовчанська ТГ, смт Білий Колодязь. Внаслідок КАБ обстрілу горіли складські приміщення елеватора.

15:30 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Глушківка. Внаслідок обстрілу КАБ горів приватний гараж. Чотири жінки та один чоловік постраждали. Одна жінка загинула.

15:30 Харківський район, с. Руська Лозова, Внаслідок обстрілу КАБ постраждав чоловік. Загинула жінка.

14:55 Куп'янський район, Курилівська ТГ, с. Сенькове. Внаслідок обстрілу з РСЗВ горіли два автомобілі. Пошкоджено будівлю сільської ради та клубу.

4 липня 08:18 м. Куп'янськ. Внаслідок обстрілу горів будинок.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії. Тут відбулося 19 бойових зіткнень в районах населених пунктів Сотницький Козачок, Глибоке, Липці та Вовчанськ.

На Купʼянському напрямку кількість атак за добу склала чотири. Сили оборони відбивали штурмові дїї противника біля Синьківки, Стельмахівки та Новоселівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте также