У Харківській області сьогодні відстрілюватимуть тварин: може бути гучно

На території Первомайської громади будуть працювати мисливці

Сьогодні на території Первомайської громади знову здійснюється відстріл червоної лисиці в районі с. Маслівка. Про це повідомив очільник Первомайської громади Микола Бакшеєв, інформують "Коментарі. Харків".

"Це пов'язано з випадками захворювання на сказ домашніх та диких тварин. Тому, якщо почуєте постріли – не лякайтесь, це наші мисливці", – написав Бакшеєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух: є загиблі

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Потерпілий загинув.

У Харківській області сталася трагедія: подробиці

Внаслідок побутової пожежі, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Де сталася подія – читайте за посиланням.

У Харківській області будуть розкидати приманки у лісах

В 2023 році в регіоні зафіксовано 117 спалахів сказу тварин. Майже 70% виявлено на деокупованих територіях або в зонах, де велися активні бойові дії. Зокрема в Ізюмському та Чугуївському районах області. Така ситуація пов’язана з неможливістю проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин і контроль їхньої популяції в попередньому 2022 році.

Цьогоріч проведуть 2 пероральні вакцинації – навесні та восени. Це має знизити ризик розповсюдження сказу серед диких тварин, а тим більше передачу інфекції свійським.



Игорь

12 лютого 2021, 18:17

куда деваются по окончанию месяца не используемые деньги с карточек E-tiket льготников? Они уходят в бюджет города( и разворовываются чиновниками) или в бюджет транспортных организаций? Очень хочу узнать эту информацию. Самое правильное было бы возвращать эти деньги льготникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться