У Харківській області стався вибух: є загиблі

Чоловік натрапив на невідомий вибуховий пристрій

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Потерпілий загинув.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановили нові світлофори (адреса)

На нерегульованому перехресті встановили світлофорний комплекс. Раніше на цьому місці часто траплялися ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Роботи були проведені за дорученням керівництва міста Харкова для забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці. Де саме – читайте за посиланням.

У Харкові вже збили один з делінеаторів біля Сумського ринку (ФОТО)

В одному з харківських телеграм-каналів опублікували фото, на якому видно, що один зі встановлених делінеаторів на Сумському ринку вже збили. Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що паркування авто поблизу Сумського ринку перешкоджає руху трамваїв, кожного дня є дві-три затримки, розповів Суспільне Харків директор департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради Дмитро Липовий.

Очільника однієї з громад Харківщини нагородили "За заслуги перед Українським народом"

У Києві Грамотою Верховної Ради України "За заслуги перед Українським народом" нагородили Первомайського міського голову Миколу Бакшеєва. Про це очільник Первомайської громади повідомив у своєму телеграм-каналі. Грамоту та нагрудний знак до неї  вручив особисто Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться