У Харкові сталася смертельна ДТП (ФОТО)

В аварії загинув водій

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної аварії у Харкові. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин пригоди в поліції розповіли, що 30 січня близько 20:45 на перехресті вулиць Сумської, Дерев'янка та Харківського шосе 19-річний водій автомобіля "ВАЗ-21124" наїхав на бетонні блоки, що знаходилися на проїзній частині.  

Внаслідок ДТП водія затиснуло деформованими частинами кузова автомобіля, звідки його без ознак життя вилучили співробітники ДСНС України.

22-річного пасажира з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 21 січня у результаті ДТП в Харківській області постраждали 5 осіб, серед яких двоє дітей. Слідчі встановлюють обставини автопригоди.

За даними поліції, аварія сталася на автодорозі між селами Задонецьке та Лиман Чугуївського району. Щодо попередніх обставин аварії у поліції повідомили, що 40-річний водій мікроавтобуса Ford Transit не впорався з керуванням та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Hyundai під керуванням 38-річного чоловіка. В результаті аварії травми отримав водій Hyundai та пасажири: 33-річна жінка, 9-річна дівчина та 15-річний хлопець. Також тілесні ушкодження отримав водій мікроавтобуса. 

На той момент слідчим вирішувалося питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться