В Харківській області сталася ДТП: подробиці (ФОТО)

В аварії постраждали діти: дівчина 9 років та хлопець 15 років

В результаті ДТП в Харківській області постраждали 5 осіб, серед яких двоє дітей. Слідчі встановлюють обставини автопригоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

За даними поліції, аварія сталася на автодорозі між селами Задонецьке та Лиман Чугуївського району. Щодо попередніх обставин аварії у поліції повідомили, що 40-річний водій мікроавтобуса Ford Transit не впорався з керуванням та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Hyundai під керуванням 38-річного чоловіка.

В результаті аварії травми отримав водій Hyundai та пасажири: 33-річна жінка, 9-річна дівчина та 15-річний хлопець. Також тілесні ушкодження отримав водій мікроавтобуса. 

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

“Всі обставини ДТП встановлюються”, - додали у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що одна з побутових пожеж забрала життя 61-річного харків'янина. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС повідомили, що подія трапилась о 07:11 20 січня в Основ’янському районі Харкова. Загорілась одна з квартир, розташована у мансарді житлової двоповерхівки на вул. Рибасівській. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 7 людей. Горіли домашні речі, а також дерев’яні перегородки та перекриття на площі 25 кв.м. 

Детальніше про причини пожежі читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться