У Харківській області не буде світла

У двох громадах Харківщини завтра відключать світло

21 березня з 09:00 до 17:00 (час орієнтовний) фахівцями Дергачівського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" здійснюватимуться планові ремонтні роботи у мережі електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Електроенергія буде відсутня у мікрорайонах "Ізраїль", "Вокзал" та "Стадіон" у Дергачах.

Також за повідомленням енергетиків, 21 березня 2024 року з 9:00 до 15:00 буде відсутня електроенергія в місті Чугуїв за такими адресами:

вул. Харківська, 165;

вул. Леонова, 4а, 6, 29;

вул. Стадіонна;

пров. Медичний (колишній Гагаріна);

вул. Олександра Зачепила (колишня Гагаріна), 21-30.

Причина – ремонтні роботи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Для мешканців Харківської області надали корисні контакти

У разі тимчасових можливих перебоїв у роботі мереж Укртелекому (проведенням робіт по модернізації телекомунікаційної мережі) та відповідно номеру екстренного реагування 104,  клієнти Харківської філії "Газмережі" можуть зв'язатися з аварійно-диспетчерською службою за додатковими номерами телефонів АДС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Додаткові номери служби екстренного реагування працюватимуть у всіх районних дільницях 21 березня 2024 року  на час можливих перебоїв інших ліній зв'язку. Телефони – за посиланням.

Читайте також: У Харківському університеті попрощалися з професором

15 березня 2024 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заступник декана філософського факультету з наукової роботи, професор кафедри теоретичної і практичної філософії імені професора Й. Б. Шада Каразінського університету Володимир Володимирович Прокопенко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться