У Харкові вийшли на маршрути тролейбуси: деталі

Які тролейбусні маршрути відновили роботу

У Харкові відновлюють роботу електротранспорту. Сьогодні почали курсувати деякі тролейбуси. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Мер міста зазначив, що декілька тролейбусних маршрутів сьогодні, 28 березня, вперше після блекауту відновили роботу у місті Харкові.

За його словами, на лінії вийшли 14 тролейбусів на автономному ходу. Вони обслуговують мешканців віддалених районів. 

“Це було необхідно, щоб перенаправити автобуси на інші маршрути”, - наголосив очільник міста. 

Так, сьогодні містом курсують тролейбуси №1, 20, 46, 45, 51, 52 та 53.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з понеділка у Харкові відновив роботу харківський метрополітен. Інтервали між прибуттям поїздів становили 20 хвилин, потім у пікові години інтервали були зменшені до 12-14 хвилин. Відсьогодні ввели чергові зміни в роботі метро.

У Харківській міській раді повідомили: “У харківському метрополітені сьогодні, 28 березня, були зменшені інтервали прибуття потягів. Як повідомили на підприємстві, з 5:30 на всіх лініях підземки вони складають 10 хвилин З 19:00 інтервали руху потягів будуть збільшені до 20 хвилин”.

Нагадаємо, що окупаційні війська завдали чергового удару по Харкову. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ймовірно, обстріл було здійснено боєприпасом УМПБ Д-30. “Він достатньо потужний, за силою вибуху — середнє між авіабомбою та ракетою. Боєприпас калібром 30 см може літати на відстань до 90 км. Застосовують як і з літака, так і з РСЗВ “Смерч”. Про наслідки обстрілу можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться