У Харківській ОВА розповіли про евакуацію з Харкова

Що відбувається у Харкові

У Харківській ОВА спростували інформацію про проведення евакуації в Харкові, повідомляє портал "Коментарі".

“Опублікована в соціальних мережах інформація щодо евакуації з Харкова владних установ, родин військових та інших — не відповідає дійсності. Усі органи влади, зокрема і  керівництво Харківської обласної військової адміністрації, продовжують працювати на місцях”, - запевнили у Харківській ОВА. 

У ХОВА також наголосили, що такі повідомлення — це підігравання ворожій ІПСО і є відвертою маніпуляцією, спрямованою на дестабілізацію ситуації в регіоні. “Відкритим залишається питання, у чиїх інтересах поширюються такого роду заяви. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!”, - зазначили в Харківській ОВА. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку експертів Харків є подразником особисто для Путіна. “Харків для Путіна може мати як сакральне, так і стратегічне значення. Одне з найбільших міст України, місто-мільйонник, розташоване близько до кордону з Росією, й у нього поки не немає достатньо потрібних засобів захисту”, - зазначили експерти.

Окупантам не вдалося захопити Харків і у 2014 році, коли намагалися провести кампанії “русская весна”, і у ході тривалих бойових дій під час повномасштабного вторгнення російських військ до України з 24 лютого 2022 року. Все завершилося Слобожанською наступальною операцією ЗСУ. Захисники Харкова дали росіянам відсіч і зірвали всі плани Путіна.

Експерти зазначили, що Харків є подразником для особисто Путіна. Саме в Харкові свого часу вперше заспівали відому тепер у всьому світі футбольну приспівку про Путіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться