Громадський транспорт у Харкові працюватиме зі змінами

Обмеження діятимуть з 09:00 до 17:00

У Харкові завтра обмежать рух громадського транспорту деякими ділянками. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського, буде припинений з 9:00 до 16:00 7 лютого”, - повідомили у міській раді. 

У Департаменті інфраструктури пояснили, що обмеження пов'язані з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №27 працюватиме за наступним маршрутом: розворотне коло “Салтівське” – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська –  розворотне коло “Новожанове”.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що зміни в роботі громадського транспорту ввели також у деяких громадах Харківської області. Там збільшили кількість автобусних рейсів та змінили графік курсування громадського транспорту. Детальніше про роботу автобусних маршрутів читайте за посиланням.

Змінилися деякі умови роботи громадського транспорту і в Харкові. Ще у січні була припинена трансляція відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Це означає, що пасажири не зможуть відстежувати рух громадського транспорту в онлайн-режимі. Чому ухвалили таке рішення, читайте за посиланням

А ознайомитися з історією однієї з головних транспортних вулиць Харкова можна тут



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться