Російські війська скинули авіабомбу на житлові будинки на Харківщині

В результаті ворожих обстрілів про постраждалих не повідомляється

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на ранок 21 січня, пишуть "Коментарі. Харків".

Очільник ХОВА зазначив, що ворожі війська завдали артилерійських та мінометних ударів по близько 15 населеним пунктам області. Під ворожі обстріли потрапили: Уди Богодухівського району; Охрімівка, Землянки Чугуївського району; Хатнє, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Петропавлівка, Берестове Куп'янського району. 

Щодо наслідків ворожої атаки, Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні близько 02:00 ворог обстріляв с. Тищенівка Куп'янського району. Пошкоджено газопровід, приватний будинок. Без постраждалих. 

Також близько 03:30 окупанти з мінометів обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району. О 04:15 ворог вдарив по місту КАБом. Внаслідок обстрілів пошкоджені приватні будинки. Інформація про постраждалих не надходила.

В області продовжують працювати вибухотехніки. За словами Олега Синєгубова, протягом доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 3,9 га території, знищили 191 ВНП. Розмінування в регіоні триває.

Начальник Харківської ОВА зазначив, що ЗСУ відбили 21 атаку ворога біля Синьківки, Петропавлівки Куп'янського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними аналітиків, ворожі війська захопили населений пункт у Харківській області. Йдеться про н.п. Крохмальне Харківської області та його околиці.

Речник Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо прокоментував ситуацію поблизу населеного пункту. Детальніше читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/8093
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться