У Харківській області мирні мешканці також потерпають від обстрілів (ФОТО)

Внаслідок ворожих обстрілів Харківської області травмовано двох мирних мешканців

За процесуального керівництва Ізюмської та Дергачівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що 23 січня близько 3:40 ворог завдав ракетний удар по м. Балаклія. Пошкоджено будинок на вісім квартир. Отримали тілесні ушкодження двоє мирних жителів: 77-річна жінка та чоловік віком 87 років.

Також сьогодні вранці збройні сили рф завдали авіаудар по смт Козача Лопань. Внаслідок цього зруйновано житлові будинки, господарчі будівлі, кафе, магазини тощо. За попередніми даними, окупанти вдарили по селищу керованими авіабомбами.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де у Харкові можна зігрітися, поїсти, випити чаю та отримати допомогу після обстрілів

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару окупантів по Харкову. Розгорнутий штаб, пункти обігріву і харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці розгорнутий штаб з ліквідації наслідків цієї надзвичайної ситуації, а також пересувні пункти обігріву на базі транспортних засобів ДСНС та наметів. В них люди, які втратили свої домівки, або ті, чиї квартири пошкоджені вибухом, зможуть знайти тимчасовий притулок, обігрітись, отримати психологічну допомогу.

Також волонтери World Central Kitchen оперативно розгорнули мобільний пункт харчування, де кожен охочий може підкріпитися і випити гарячої кави.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться