Де у Харкові можна зігрітися, поїсти, випити чаю та отримати допомогу після обстрілів

У Харкові на місцях обстрілів працюють рятувальники та психологи

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ракетного удару окупантів по Харкову. Розгорнутий штаб, пункти обігріву і харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

23 січня близько 7-ї ранку ворог у черговий раз зруйнував своїм ракетним ударом житловий будинок у Харкові. Наразі триває ліквідація його наслідків. Рятувальники проводять пошукові роботи й розбирають завали.

На місці розгорнутий штаб з ліквідації наслідків цієї надзвичайної ситуації, а також пересувні пункти обігріву на базі транспортних засобів ДСНС та наметів. В них люди, які втратили свої домівки, або ті, чиї квартири пошкоджені вибухом, зможуть знайти тимчасовий притулок, обігрітись, отримати психологічну допомогу.

Також волонтери World Central Kitchen оперативно розгорнули мобільний пункт харчування, де кожен охочий може підкріпитися і випити гарячої кави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зі світлом та газом у Харкові

Фахівці "Харківобленерго" працюють над відновленням електропостачання в Київському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію енергетиків. Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджень зазнали розподільчий пункт, дві трансформаторні підстанції та чотири кабельні лінії 10 кВ. Знеструмлено 10 тисяч побутових та 893 юридичних споживачів. Енергетики планують відновити електропостачання протягом дня.

Також повідомляється, що Газмережі ліквідували аварію на харківському газопроводі. Коли подадуть газ до осель – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться